Skip to content

Begin je dag goed met een heerlijke kop zwarte thee!

Voordelen Van Zwarte Thee

  • Deze thee kan bijdragen aan de dagelijkse vochtinname, net zoals alle andere theeën1
  • Een ongecompliceerde, robuuste smaak. En net zoals alle andere theeën een calorievrije drank als je ’m zonder melk of suiker drinkt.
  • Onze zwarte thee word gegroeid in de zon op bijv. een van onze Keniaanse plantages, dit geeft je kop een zonnige boost vol feel-good vibes.

Tips Om Deze Thee Te Drinken

Er is een goede reden waarom Zwarte thee al heel lang de klassieke ontbijtdrank is — deze geliefde smaak is namelijk perfect om je zintuigen te verkwikken en als je ’s ochtends vroeg uit bed stapt. Wij drinken ’m graag met een wolkje melk om de robuuste smaak helemaal tot zijn recht te laten komen. 

Bij een lekkere kop thee in de ochtend hoort natuurlijk een lekker ontbijt. Of je nu houdt van een bagel met cream cheese of een verantwoorde kom yoghurt met granola, onze zwarte thee combineert perfect met praktisch elk soort ontbijt. Dus pak de waterkoker of zet de ketel op het vuur en begin de dag zo goed als ‘thee-oretisch’ maar kan!

Zo Haal Je Het Beste Uit Deze Thee

Om het allerbeste uit zwarte thee te halen, raden wij je aan om het water te koken en meteen op te gieten en het theezakje daarna 2 tot 3 minuten te laten trekken totdat de kleur diep roodbruin is.

Natuurlijk kun je met de sterkte variëren afhankelijk van je eigen smaak — als je ’m langer laat trekken wordt de smaak rijker. Heb je melk in huis? Als je zwarte thee alleen nog maar puur hebt gedronken raden wij je aan om ’m eens met melk te proberen.

Het voordeel hiervan is dat de krachtige smaak dan een tikje milder wordt, voor een zachtere smaak en textuur. 

BIJLAGE 

1De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vochtinname is voor vrouwen 2 liter en voor mannen 2,5 liter.