Skip to content

Geen enkele thee is zo zonovergoten als de cafeïnevrije rooibosinfusie!

Voordelen Van Rooibos Infusie

  • Lipton Rooibos infusie kan bijdragen aan de dagelijkse vochtinname, net zoals alle andere theeën.
  • Net als alle andere theeën, een calorievrije drank als je ’m zonder melk of suiker drinkt. 
  • Van nature cafeïnevrij! En dus de perfecte drank om aan het einde van de dag lekker te ontspannen.

Tips Om Deze Thee Te Drinken

Rooibos met zijn robijnrode kleur en ietwat zoete smaak is een veelzijdige drank. Een infusie die net zo fantastisch past bij hartig, kruidig en pittig eten als bij zoete traktaties. Ben je echt dol op hartig, probeer rooibos dan eens bij een aromatische stoofpot met kikkererwten of een groentecurry. Ben je meer een zoetekauw? Combineer die aardse smaken dan met een ijskoud kaneelijsje. Kortom: dit is een infusie die net zo lekker is bij een hoofdgerecht als bij een toetje!

En hoe zit het met de voordelen? Als je gedurende de dag niet te veel cafeïne binnen wilt krijgen, is cafeïnevrije rooibos infusie een ideale drank om halverwege de dag van koffie en thee over te stappen op een meer ontspannende drank voor de avond. 

Zo Haal Je Het Beste Uit Deze Thee

Om rooibos helemaal tot zijn recht te laten komen, kun je hem het beste goed laten trekken. Wij raden aan om het pyramide zakje echt wel 4 tot 5 minuten te laten trekken.

Dus, doe je benen even omhoog en blader door de nieuwste posts op Instagram. Daarna moet de infusie een mooie heldere en roodbruine kleur hebben gekregen; denk aan de warme kleuren van een Afrikaanse zonsondergang.

Rooibos is ook een van de weinige infusiesoorten die je zowel puur als met een wolkje melk heerlijk is. Dus probeer beide maar eens en ontdek hoe jij deze infusie het liefste drinkt. 

BIJLAGE

1De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vochtinname is voor vrouwen 2 liter en voor mannen 2,5 liter.