Skip to content

De pittige smaak van gember is niet alleen uitermate geschikt om een geurige kick aan je gerechten te geven, het is ook perfect om jezelf even een boost te geven op elk moment  een kruidige smaak met een heerlijke volle body die perfect is om je weer helemaal op te laden.

Traditioneel wordt gember als natuurlijk medicijn gebruikt wanneer je buik van slag is of om je weerstand een boost te geven. Een verkwikkende natuurlijke kruidenthee gemaakt van gemberwortel – Lipton heeft gember gekozen als hoofdingrediënt voor veel van onze infusies. Het heeft een heerlijke kruidige smaak vol karakter waardoor je weer perfect op volle toeren kunt draaien.

VOORDELEN VAN GEMBER-KRUIDENINFUSIE

  • Net als alle andere theeën een calorievrije drank als je ’m zonder melk of suiker drinkt.
  • Van nature cafeïnevrij! En dus perfect om ’s avonds te drinken. 
knullebol met thee

Tips Om Deze Infusie Te Drinken

Waar je onze gember kruiden infusies allemaal bij kunt drinken? Nou, als je een echte gemberfan bent, dan zou je de pittige smaak kunnen combineren met diverse zoete gemberopties. Gember met gember, werkt echt perfect! Wat dacht je van een stevig stuk gemberkoek of een pittig en kruidig Engels gemberkoekje bij een kopje gember infusie?

Hou je meer van hartig dan van zoet, laat je dan inspireren door de pittige smaken uit Azië, waar gember heel veel gebruikt wordt. Wij zijn bijvoorbeeld helemaal weg van een vegetarische wokschotel met noedels, paksoi, sugarsnaps, wortels en waterkastanjes, geserveerd met een heerlijke warme kop gember kruiden infusies.

Zo Haal Je Het Beste Uit Deze Infusie

Doe je benen omhoog, zet de tv aan, pak Facebook erbij - gember kruiden infusie heeft even de tijd nodig om lekker pittig op smaak te komen. Wij raden je aan om de  infusie 4 tot 5 minuten te laten trekken in kokendheet water. En als je echt van superpittig houdt, neem dan nog wat meer tijd. Hoe langer je deze infusie laat rekken, hoe vuriger en intenser de smaak wordt.