Skip to content

Laten we eerlijk zijn, er zijn er heleboel redenen om biologische zwarte thee te drinken. De eerste, en waarschijnlijk meest logische, is dat hij zo ontzettend lekker is. En dan zijn er ook nog allerlei verschillende manieren om hem te drinken. Drink hem zwart, maak er een ijsthee van of doe zoals de Britten en voeg er een scheutje melk aan toe

Bovendien is, naast alle veel beschreven flavonoïden die goed zijn voor je hart, biologische zwarte thee ideaal als oppepper in de ochtend of middag. En niet te vergeten: het is een natuurproduct én het is goed voor het milieu.

Laten we even op de details ingaan om erachter te komen wat de voordelen van zwarte thee zijn en hoe dit drankje helpt je lichaam op gang houden.

ongerelateerde vrouw

FEELGOOD-FACTOR
Net zoals gewone zwarte thee past ook biologische zwarte thee in een evenwichtige levensstijl. Ook is een kopje warme (of ijs-) thee ideaal ter ontspanning. En vergeet niet dat vers gezette thee net zo goed hydrateert als water. 

WAAROM BIOLOGISCH?
Het is 100% natuurlijk.
 Lipton® Biologische Zwarte Thee heeft het USDA Organic-keurmerk en is non-GMO, wat betekent dat er meer natuurlijke processen zijn gebruikt bij het maken van de thee om de natuurlijke bronnen en biodiversiteit te beschermen.

Het is goed voor het milieu. Onze biologische zwarte thee komt van duurzame bronnen op bergen in Kenia en wordt geplukt als de blaadjes het verst zijn. Zo zijn we altijd verzekerd van de lekkerste, rijkste theesmaken. 

zwarte thee

ENERGIEBOOST
Het is algemeen bekend dat je van zwarte thee een natuurlijke energieboost krijgt. Daardoor is zwarte thee het ideale natuurlijke energiedrankje met weinig calorieën dat in een gezonde en sportieve levensstijl past. Het betekent ook dat het voor theeliefhebbers een perfect alternatief is voor koffie als ze wel wat extra energie kunnen gebruiken. Drink 's morgens een kopje voor een energiek begin van de dag of zet 's middags wat thee als je een snelle oppepper nodig hebt. Ga ervoor!