Kruiden

( 7 : )
 • Lipton Kruiden Infusie Morocco Mint

  Lipton Morocco is een Kruideninfusie met de charme van Marokko. Het recept combineert muntbladeren met specerijen zoals kaneel en sinaasappelschil.
  40 g
 • Lipton Kruiden Infusie After Dinner

  Wil je lekker genieten van een kopje thee na het eten? Proef dan Lipton After Dinner, een heerlijke kruidenmelange met munt, pepermunt, venkel en een vleugje gember.
  30 g
 • Lipton Kruiden Infusie Detox

  Lipton Do The Detox is een kruideninfusie met brandnetel, meadowsweet (moerrasspirea) & rozemarijn.
  30 g
 • Lipton Kruiden Infusie Lemon Ginger

  Lipton Lemon&Ginger is een kruiden melange met citroen en gember. Met maar liefst 49% gember is heeft deze thee een pittige gember smaak. De citroen maakt het tot een fris geheel. Perfect om de dag mee te beginnen, maar ook lekker om te drinken na je work-out of tijdens een momentje voor jezelf. De veelzijdige Lipton-smaken zijn gecombineerd in een piramidevormig zakje dat speciaal is ontwikkeld om de ingrediënten meer ruimte te geven om te trekken. Op die manier komen de theeblaadjes, echte stukjes fruit en kruiden het best tot hun recht.
  40 g
 • Lipton Kruiden Infusie Rooibos

  Heerlijke rooibos thee met tonen van vanille en karamel
  40 g
 • Lipton Kruiden Infusie Time to Relax

  Neem even een stapje terug en geniet van de heerlijke smaak van Lipton Time to Relax, een kruidenmelange met kamille, lavendel, linde en een vleugje vanille.
  30 g

DIT VIND JE MISSCHIEN LEKKER

Wees creatief met thee