Skip to content
Sustainability hero

 

Mango Ice Tea


Mango Ice Tea

 

Een verrassend lekkere verfrissing met de smaak van Mango, dat heb je soms gewoon even nodig!

· Lipton ice tea Mango is een ijsthee met de tropische smaak van Mango

· Een koolzuurvrije frisdrank met thee-extract en Mangosap

· Ijsthee gezoet met suiker en zoetstof van natuurlijke oorsprong

· Verrassend laag in calorieën

Mango Ice Tea

Lipton

Mango ice tea

Lipton Ice Tea Mango is een heerlijk verfrissende, koolzuurvrije frisdrank met de smaak van echte Mango. De ijsthee is gemaakt met thee-extract en Mangosap, gezoet met suiker en zoetstof van natuurlijke oorsprong. De combinatie van thee en Mango geven deze drank een heerlijke frisse en milde smaak, perfect voor elk moment van de dag. Alle Lipton ice tea varianten zijn verrassend laag in calorieën en daardoor een prima verwennerij voor tussendoor. Of het nu na je zware work-out is, terwijl je onderweg bent of als je gewoon zin hebt in overheerlijke traktatie. Dat is echter niet over een nacht ijs gegaan, Lipton heeft vier jaar lang aan het vernieuwde recept gesleuteld. Proef het resultaat met de Lipton Ice Tea Mango - ijskoud het allerlekkerst.

reusable packaging

onze inzet voor het

verminderen van plastic afval

Vanaf 2020 zijn alle flessen van Lipton gemaakt van 100% gerecycled plastic en volledig recyclebaar! Door gebruik te maken van gerecycled materiaal (rpet), wordt er geen nieuw plastic geproduceerd voor Lipton flessen. Bovendien vermindert het de uitstoot van co2 met meer dan 40%. Hiermee maken we dus een positief verschil voor het milieu. thee is na water het meest geliefde drankje ter wereld. Daarnaast is Lipton ook nog eens ‘s werelds grootste theemerk. Daarom vinden wij het belangrijk om voor de planeet te zorgen, tijdens het aankopen, verbouwen, verpakken en verkopen van onze thee. Lipton was het eerste grote thee producent dat zich op grote schaal inzet voor duurzame thee. De lipton-plantage in kericho, Kenia was in 2007 de eerste theeplantage ter wereld die het rainforest alliance-keurmerk kreeg. Sinds 2015 wordt 100% van onze thee aangekocht bij rainforest alliance gecertificeerde theeproducenten. Producten met het 'rainforest alliance certified' kenmerk worden geteeld en geoogst op boerderijen die duurzame werkwijzen volgen. Voor meer informatie kijk op www.lipton.nl of www.rainforest-alliance.org.

Samen recyclen voor minder plastic

Lipton gebruikt – wanneer het kan – 100% gerecycled plastic (rPET) voor onze flessen. rPET wordt gemaakt door gebruikte flessen te recyclen, waardoor minder nieuw plastic nodig is. Dat is natuurlijk goed nieuws en een reden om flessen in te leveren bij de supermarkt. Daarvan kan dan weer nieuw rPET gemaakt worden.

 

Extra reden? Hoe meer flessen jij recyclet, hoe meer rPET er beschikbaar is om weer nieuwe flessen van te maken.

plastic reduction

Onze strategie voor

het verminderen van afval

We proberen zo veel mogelijk plastic te recyclen. In Kenia is een project opgestart waar plastic wordt gerecycled tot sieraden. Dit helpt niet alleen de werkgelegenheid, het laat de mensen ook zien hoe je plastic kunt hergebruiken en biedt banen voor veel vrouwen.

Onze reis naar een duurzamere toekomst en een afvalvrije wereld

Lipton werkt aan nieuwe soorten producten en verpakkingen om de impact op het milieu te verbeteren en CO2-uitstoot te verminderen.

Al onze verkoop- en marketingmaterialen zijn volledig recyclebaar en zo veel mogelijk gemaakt van gerecycled materiaal.

We werken nauw samen met onze wereldwijde partners om recycling naar een hoger niveau te tillen.

BLIJF UP-TO-DATE! VOLG LIPTON OP INSTAGRAM EN FACEBOOK