Skip to content

Everything is better when together at the Lipton Club

 

Join the Lipton Club

 

Dit festivalseizoen is Lipton Ice Tea zoals gewoonlijk weer te vinden op verschillende toffe festivals. Deze keer met onze gloednieuwe Lipton Club; dé place to be om samen te komen met vrienden en te genieten van de welbekende Lipton cocktails. Maar zeker ook om te feesten met de huis-dj’s van Je Suis Energy en te chillen op het dakterras met uitzicht over het festival.

Tussen het dansen door kan je je vrienden bij de Lipton Club ook uitdagen voor één van de vele spellen. Dus maak je borst maar nat voor een potje ‘rond de tafel’, Jenga XL of 8 tegen 8 tafelvoetbal. Je zal je in ieder geval niet vervelen!


Leuk detail is dat de Lipton Club bijna helemaal gemaakt is van gerecycled materiaal van de Lipton T-Room die afgelopen jaren op verschillende festivals stond. En dat is niet het enige dat Lipton aan duurzaamheid doet, check hier!” Als je naar de Lipton Club komt, word je zelf ook uitgedaagd om een ‘plastic promise’ te maken. Niet op een heel plechtige manier, maar aan de hand van een potje sjoelen.

Ieder vak staat voor een belofte, bijvoorbeeld: ‘Ik beloof om mijn plastic afval te scheiden’. Het vak waar jij de meeste stenen in gekregen hebt, is de promise die jij maakt. Op deze manier probeert Lipton je op een leuke manier meer bewust te maken en te betrekken bij het verminderen van plastic afval. Je kunt de beloftes volgen via #liptonplasticpromise op Facebook & Instagram.

 

Wil jij met jouw vrienden feesten in de Lipton Club? Wij geven regelmatig kaarten weg voor vette festivals! Volg @lipton.nl op Instagram om de win-acties als eerste te zien!
 

Check hieronder waar de Lipton Club deze zomer te vinden is:
 

Solar Weekend Festival - 1 t/m 4 augustus
 

STRAF_WERK Festival - 17 augustus

 

Oranjebloesem - 27 april

 

Amsterdam Open Air - 1 t/m 2 juni

 

Appelsap - 10 augustus

 

A Day at the Park - 21 september

 

Soenda Festival - 18 mei

 

Freshtival - 8 t/m 9 juni

 

Concert at SEA - 28 t/m 29 juni