Skip to content
HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Hoe kunnen wij u helpen?

Long subheading text lorem ispum

FAQ

Op dit moment delen we geen gratis samples uit, maar houd onze Facebook en Insta in gaten, want daar geven vaker hele vette prijzen weg!

Onze thee en ijsthee is voor het gemak voorzien van een datumstempel op de verpakking. De houdbaarheid van thee varieert afhankelijk van het soort thee. Van de meeste producten van ons kun je tot 18 maanden na de productiedatum  genieten!

De Lipton thee assortimentdoos is te bestellen via Bol.com. Hierin zitten de smaken die ook in restaurants geserveerd worden. Voor de rest hanteren wij een verschillend assortiment voor restaurants en voor thuis.

Ja en nee, en soms! Ik leg het uit. Caffeïne en theïne is dus precies hetzelfde! Het enige verschil is de naam. Als het in koffie zit of cola, noemen we het caffeïne en in thee noemen we het opeens theïne. Groene thee en zwarte thee bevatten allebei theïne omdat ze van de theeplant komen, ongeveerd de helft zo veel als in een kopje koffie. Kruideninfusies en rooibos thee bevatten geen theïne.

Er zijn heel veel recepten te vinden op de website waarin je binnen 5 minuten je eigen Ice Tea hebt bereid!

Eigenlijk heeft elke supermarkt wel Lipton thee en ijsthee. Anders is het wel een beetje een gekke supermarkt natuurlijk! Daarnaast vind je Lipton ook op de meeste terassen, in restaurants, snackbarren, lunchtenten, bioscopen, dierentuinen, ga zo maar door!

Lipton is 100% Rainforest Alliance. Dat is één van de elf topkeurmerken, bepaald door de Europese Unie. Alle thee die wordt gebruikt voor Lipton is gemaakt met oog voor mens en milieu.

Thee zonder suiker of honing bevat geen calorieën en is dus een verantwoorde manier van hydrateren ten opzichte van frisdrank of sap. Daarnaast bevat thee vaak theïne, een stof die (in lage dosering) positieve werking heeft op je concentratie. Ook zit thee vol met antioxidanten, tannines en fluoride. Deze stoffen worden in onderzoeken vaak in verband gebracht met gezondheidsvoordelen.

Voordat we hier harde uitspraken over doen, moet er eerst verder onderzoek worden gedaan. Als je je niet lekker voelt dan kan een lekkere kop thee zeker geen kwaad, maar wij kunnen niet garanderen dat de  thee jou op magische wijze weer beter maakt.

Dat is een verstandig idee! Ga snel naar liptonverkoop.nl en in een paar klikken kunnen jouw klanten genieten van onze mooie producten.

We hebben geen glutenvrij label op onze verpakkingen, maar geen van onze ingrediënten komt van producten die gluten bevatten. Je kunt het dus gewoon drinken!

Als de verpakking nog dicht zit, kun je hem gewoon in de voorraadkast bewaren. Daar is de houdbaarheidsdatum op berekend. Na openen is het verstandig om het in de koelkast te bewaren. Ten slotte is onze ijsthee het allerlekkerst als je hem ijskoud opdrinkt. Dus zorg dat je er altijd eentje ready hebt in je koelkast!

Ja, de materialen die we gebruiken voor onze fles, dop en etiket zijn allemaal volledig recyclebaar. De grootste uitdaging is nu dan ook om te zorgen dat onze (en andere) plastic flessen worden ingezameld, en zo kunnen dienen als nieuwe grondstof.

Op dit moment behandelen we helaas geen individuale of corporate sponsoringsverzoeken, maar bedankt voor het aanbod!

Als je op de hoofdpagina klikt op 'onze theesoorten' vind je al onze producten en de daarbijbehorende ingrediënten!