Skip to content
Sustainability hero

 

Herbal Ice Tea


Herbal Ice Tea


Onze nieuwe Lipton Herbal Ice Tea is een verrassend lekkere verfrissing! Onze eerste Ice Tea op basis van kruiden-extract en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Lipton Herbal Ice Tea is laag in suiker en laag in calorieën, dat heb je soms gewoon even nodig!

 

· Een verrassende nieuwe kijk op ijsthee op basis van kruidenthee

· Een verfrissende smaaksensatie met hibiscus en kersenbloesem

· Lipton Herbal Ice Tea is van nature cafeïnevrij

· Licht van smaak, laag in suiker en laag in calorieën

Herbal Ice Tea

Lipton

Herbal ice tea

Een verrassende nieuwe kijk op ijsthee, op basis van kruidenthee. In plaats van groene thee of zwarte thee wordt de thee gemaakt van hibiscus of rooibos. Lipton herbal ice tea hibiscus en cherry blossom is een verfrissende smaaksensatie van hibiscus en kersenbloesem. Een heerlijke drank met kruidenextract, gezoet met suiker en zoetstof van natuurlijke oorsprong. Dit is de eerste Lipton ice tea met maar 2 gram suiker per 100 ml en is dus laag in suiker. Het bevat tevens slechts 9 kcal per 100 ml en is dus ook nog eens laag in calorieën. Kruidentheeën zijn inmiddels goed voor een groot deel van alle warme theeën en zijn nu ook eindelijk beschikbaar als ijsthee. 

Beide smaken zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Lipton Herbal Ice Tea is van nature cafeïnevrij en kan op elk moment van de dag worden gedronken. Lipton Herbal Ice Tea hibiscus en cherry blossom is het allerlekkerste als je hem ijskoud na het sporten of gezellig met vrienden drinkt!

reusable packaging

onze inzet voor het

verminderen van plastic afval

Vanaf 2020 zijn alle flessen van Lipton gemaakt van 100% gerecycled plastic en volledig recyclebaar! Door gebruik te maken van gerecycled materiaal (rPET), wordt er geen nieuw plastic geproduceerd voor Lipton flessen. Bovendien vermindert het de uitstoot van co2 met meer dan 40%. Hiermee maken we dus een positief verschil voor het milieu.

Samen recyclen voor minder plastic

Lipton gebruikt – wanneer het kan – 100% gerecycled plastic (rPET) voor onze flessen. rPET wordt gemaakt door gebruikte flessen te recyclen, waardoor minder nieuw plastic nodig is. Dat is natuurlijk goed nieuws en een reden om flessen in te leveren bij de supermarkt. Daarvan kan dan weer nieuw rPET gemaakt worden.

 

Extra reden? Hoe meer flessen jij recyclet, hoe meer rPET er beschikbaar is om weer nieuwe flessen van te maken.

plastic reduction

Onze strategie voor

het verminderen van afval

We proberen zo veel mogelijk plastic te recyclen. In Kenia is een project opgestart waar plastic wordt gerecycled tot sieraden. Dit helpt niet alleen de werkgelegenheid, het laat de mensen ook zien hoe je plastic kunt hergebruiken en biedt banen voor veel vrouwen.

Onze reis naar een duurzamere toekomst en een afvalvrije wereld

Lipton werkt aan nieuwe soorten producten en verpakkingen om de impact op het milieu te verbeteren en CO2-uitstoot te verminderen.

Al onze verkoop- en marketingmaterialen zijn volledig recyclebaar en zo veel mogelijk gemaakt van gerecycled materiaal.

We werken nauw samen met onze wereldwijde partners om recycling naar een hoger niveau te tillen.

BLIJF UP-TO-DATE! VOLG LIPTON OP INSTAGRAM EN FACEBOOK