Skip to content
Cold infuse

Lipton Cold Infuse is smaak voor koud water! Een pyramidezakje gevuld met een natuurlijke blend van fruit en/of kruiden, zonder suiker en zonder calorieën. Individueel verpakt, handig om mee te nemen voor onderweg!

Zo bereid je Lipton Cold Infuse het beste:

  • Doe het Lipton Cold Infuse pyramidezakje in 500 ml. koud water
  • Kort schudden of roeren
  • Laat minimaal 5 minuten intrekken
  • Geniet van Lipton Cold Infuse!

 

Lipton Cold Infuse transformeert je water door de verrassende smaken van Pomegranate & Hibiscus, Elderflower & Rose en Lemon & Camomile. Lipton Cold Infuse is licht van smaak en bevat geen conserveringsmiddelen of suiker. De licht zoete smaak van Lipton Cold Infuse is van natuurlijke oorsprong.

Voor de optimale bereiding adviseren wij Lipton Cold Infuse voor minimaal 5 minuten te laten intrekken.

Onze herkenbare pyramidezakjes zijn volledig plasticvrij en biologisch afbreekbaar - gooi ze daarom na gebruik in de GFT afvalbak. Zo zorgen wij samen dat je dagelijkse hydratatie fris, leuker en milieuvriendelijker wordt! Love water again!

Lipton Cold Infuse is speciaal ontwikkeld om een natuurlijke smaak te geven aan koud water, zonder suiker en zonder calorieen! De Lipton Cold Infuse pyramides zijn te gebruiken in 500ml water. De zoetheid van de infusies komt puur van de geselecteerde natuurlijke ingredienten en aroma's. Wij raden aan om de pyramides voor minstens 5 minuten te laten infusen in het koude water, of langer voor een iets sterkere smaak (drink Lipton Cold Infuse wel binnen 8 uur op vanaf het moment van bereiden). 

Wij hebben Lipton Cold Infuse speciaal ontwikkeld voor 500ml koud water.

We raden aan om Lipton Cold Infuse voor 5-10min te laten infuseren in koud water. Je kan de pyramide ook gewoon lekker langer laten infuseren voor een sterkere smaak. Zorg er wel voor dat je Lipton Cold Infuse opdrinkt binnen 8 uur na bereiding.  

Onze blends zijn gemaakt met niets meer dan natuurlijke ingredienten en aroma's - op de zijkant van de verpakking zie je dat het niets meer bevat dan een blend van fruit, kruiden en natuurlijke aroma's, zonder het gebruik van suiker. Het bevat bovendien geen conserveringsmiddelen - de blends zijn vooraf gestoomd, wat het mogelijk maakt ze te infusen in koud water.

Hierdoor is het veilig om Lipton Cold Infuse te bereiden in koud water, zonder de natuurlijke sterilisatie dat normaal gebeurd als je thee zet. Na de behandeling worden ze in een envelop gesealed, niet alleen om de beste kwaliteit van het product te waarborgen, maar ook omdat het daardoor gemakkelijk word ze onderweg mee te nemen!

Voorstel: Gebruik 1 pyramidezakje Lipton Cold Infuse in 500ml koud water. Laat infuseren voor 5-10minuten en laat de smaak tot leven komen. Laat het langer infuseren voor een intensere smaak, maar consumeer Lipton Cold Infuse altijd binnen 8 uur na bereiding.

Onze pyramide zakjes zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van plantaardig materiaal (PLA). De pyramide zakjes mogen weggegooid worden bij het GFT afval.

De infusie blends zijn vooraf gestoomd en worden vervolgens verpakt in biologisch afbreekbare pyramide zakjes. Daarna zullen de biologisch afbreekbare pyramides gesealed worden in hun envelope zodat de kwaliteit van het product gewaarborgd word. Hierdoor is het veilig om Lipton Cold Infuse te bereiden in koud water, zonder de natuurlijke sterilisatie dat normaal gebeurd als je warme thee zet. 

Veel aspecten aan dit product maken deze infusies speciaal en dat maakt deze infusies dan ook iets duurder dan normale thee. De blends zijn namelijk vooraf extra gestoomd om ervoor te zorgen dat zij veilig in koud water te bereiden zijn. Daanraast zijn de pyramides gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal (duurder materiaal in vergelijking met andere theezakjes), daarnaast zijn ze individueel verpakt vanwege het waarborgen van kwaliteit, hygienische redenen en natuurlijk omdat het handig is voor onderweg! Verder maakt Lipton Cold Infuse alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten voor haar blends.

Deze infusies bevatten geen caffeine, bij twijfel over het gebruik van het product, neem dan contact op met de huisarts

Deze infusies bevatten geen caffeine, bij twijfel over het gebruik van het product, neem dan contact op met de huisarts