Skip to content
Vorm
Theesoort
Voordelen
Smaak
Seizoen
( 50 : )
 • Lipton Kruiden Infusie Lemon Ginger

  Lipton Lemon&Ginger is een kruiden melange met citroen en gember. Met maar liefst 49% gember is heeft deze thee een pittige gember smaak. De citroen maakt het tot een fris geheel. Perfect om de dag mee te beginnen, maar ook lekker om te drinken na je work-out of tijdens een momentje voor jezelf. De veelzijdige Lipton-smaken zijn gecombineerd in een piramidevormig zakje dat speciaal is ontwikkeld om de ingrediënten meer ruimte te geven om te trekken. Op die manier komen de theeblaadjes, echte stukjes fruit en kruiden het best tot hun recht.
  40 g
 • Lipton Groene Thee Mandarin Orange

  Lipton Groene thee Mandarin Orange is een mix van groene thee met sinaasappel- en mandarijnschilletjes. De uitdagende combinatie zorgt voor een heerlijk verfrissend theemoment!
  36 g
 • Lipton Groene Thee Jasmine

  Lipton Green Jasmine Petals is een groene thee gecombineerd met jasmijnblaadjes, waardoor de thee een heerlijke lichte afdronk heeft.
  34 g
 • Lipton Zwarte Thee Yellow Label

  Geniet van het lekkerste kopje “gewone” thee Lipton Yellow Label. Deze melange is heerlijk rijk, maar toch zacht van smaak. Perfect om de dag mee te beginnen, maar ook lekker om te drinken na je work-out of tijdens een momentje voor jezelf. De veelzijdige Lipton-smaken zijn gecombineerd in een zakje dat speciaal is ontwikkeld om de ingrediënten meer ruimte te geven om te trekken. Op die manier komen de theeblaadjes, echte stukjes fruit en kruiden het best tot hun recht. Bij Lipton vinden we het erg belangrijk om aan een betere wereld te werken. Thee is een natuurlijk product dat alleen kan blijven bestaan als het goed gaat met de natuur. Daarom zit het duurzaam produceren van thee in ons DNA. Herken je het groene kikkertje van onze verpakking? Dit staat voor het Rainforest Alliance keurmerk, wat let op arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud van producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Al onze thee is Rainforest Alliance gecertificeerd.
  30 g
 • Lipton Zwarte Thee Vanille Caramel

  Lipton Vanille Caramel is een heerlijke mix van vanille, romige karamel en zwarte theebladeren. Vol van smaak, echt even genieten!
  34 g
 • Lipton Zwarte Thee Russian Earl Grey

   Heerlijke Earl Grey thee met een subtiele frisse smaak.
  43 g
 • Lipton Zwarte Thee Rich Earl Grey

  Lipton Rich Earl Grey bevat een melange van zwarte thee en goudsbloemblaadjes met een vleugje bergamot.
  36 g
 • Lipton Zwarte Thee Orange Jaipur

  Heerlijke zwarte thee met uitdagende tonen van sinaasappel
  45 g
 • Lipton Zwarte Thee Lemon

  Lipton Lemon thee is een frisse vruchtenthee die is samengesteld uit theeblaadjes met stukjes gedroogde citroen.
  34 g