Skip to content
Sustainability hero

Lipton Terras Quiz

Welkom op de Lipton Terras Quiz pagina! Het is zo ver; samen met je vrienden genieten op het terras, onder het genot van een heerlijke Lipton Ice Tea en een tof spel. Lees snel verder.


Lipton Terras Quiz

De Lipton Terras Quiz bestaat uit verschillende categorieën met unieke vragen. Daarnaast bevat de Terras Quiz ook een mini-game, waarin je zo veel mogelijk ijsklontjes moet crushen, en wordt je uitgedaagd om toffe foto’s te maken of andere opdrachten te voltooiien.

Hoe start je de Lipton Terras Quiz? Dat is simpel:

1. Scan de QR-code op tafel, klik op ‘Begin een quiz’ en vul je gegevens in. LET OP: één persoon uit je team start een nieuw spel

2. Je krijgt een unieke code die je doorgeeft aan je vrienden

3. Je vrienden scannen ook de QR-code op tafel en klikken op ‘Quiz code invoeren’. Als iedereen de code heeft ingevoerd vormen jullie een team.

4. YES! De quiz kan beginnen

5. Ps. Vergeet je Lipton Ice Tea niet 😉

Nieuwsgierig geworden?  Lees hieronder meer over de spelregels.


Spelregels


Draai aan het rad en de eerste categorie wordt geselecteerd; het spel begint! De vragen verschijnen in beeld en jullie hebben 10 seconden de tijd om te antwoorden. Nu is het zaak te overleggen: wat is het juiste antwoord? Zorg ervoor dat jullie allemaal het juiste antwoord invullen. De speler met de hoogste score binnen het team maakt kans op één van de prijzen.

Meerdere terrasen in heel Nederland doen mee aan de Lipton Terras Quiz. Bij welk terras worden de hoogste scores behaald? Hoe is jullie score vergeleken met die van andere teams op andere terrassen? Een overzicht van de top 200 scores vindt je op het scoreboard. Houd er rekening mee dat je voornaam + de eerste letter van je achternaam op dit scoreboard wordt getoond. Om het spel zo eerlijk mogelijk te houden, worden de teamscores bepaald door de speler binnen het team die de hoogste score heeft behaald. De scores van alle teamspelers worden niet bij elkaar opgeteld. Zo maakt elk team, ongeacht het aantal spelers, kans om te winnen. 

Ga je vaker naar het terras? Of wil je proberen je score te verbeteren? Dat kan! Je kan zo vaak meedoen als je maar wilt! Let’s go!

Als kers op de taart maak jij kans op toffe prijzen voor jou en drie vrienden. Wacht niet langer en ontdek waar jij kans op maakt als je meespeelt.


Prijzen


Een zomer vol met te gekke prijzen voor jou en je vrienden! Met het spelen van de Lipton Terras Quiz maak je kans op een paar dagen weg met drie vrienden, festival tickets of een dagje uit waar jij en je vrienden optimaal van kunnen genieten!

In de periode van 5 juli tot en met 23 augustus worden er elke week drie winnaars bekend gemaakt. De winnaars zijn de spelers die binnen het team de hoogste scores van die week hebben behaald. Winnaars krijgen op maandagen bericht. ​

Denk jij dat jij het antwoord op de vragen weet? Zin in een uitdaging? Klik hieronder en start de Lipton Terras Quiz. 

BLIJF UP-TO-DATE! VOLG LIPTON OP INSTAGRAM EN FACEBOOK