Skip to content

HÉT LIPTON TERRAS VAN 2022

De horeca is weer open, eindelijk! De afgelopen jaren hebben er flink ingehakt, dus een drankje op het terras heeft er lang niet altijd in gezeten. Hierdoor hebben veel horeca eigenaren, nieuwe en bestaande, niet kunnen investeren in hun geliefde zaak.

Om de horeca te vieren komt Lipton Ice Tea dit jaar met de activatie ‘Hét Lipton Terras van 2022’. Een solidaire campagne waarbij Lipton horecaeigenaren via consumenten kans kunnen maken op geweldige prijzen. Een prijs om te investeren in die fantastische horeca gelegenheden die Nederland te bieden heeft.  

 

Lipton Terras Beker

De actie

Door jouw stem maakt je favoriete terras kans op één of zelfs meerdere van de volgende prijzen:

PROVINCIAAL

Je kan stemmen t/m 1 juli 2022, daarna zullen de stemmen worden geteld. Hieruit gaat blijken wie de 12 provincie winnaars zijn, deze terraswinnaars ontvangen ieder maar liefst €10.000 euro!

NATIONAAL

Je kan t/m 1 september stemmen op Hét Lipton Terras 2022. Hierna zullen de stemmen worden geteld en worden de prijzen uitgereikt aan de top 3 terrassen van Nederland. De horeca-eigenaar met het meeste aantal stemmen wordt Hét Lipton terras van 2022 en ontvangt het bedrag van maar liefst €100.000 euro. De nummer 2 en 3 van Nederland ontvangen respectievelijk €50.000 en €30.000 euro.

PRIJZEN

Ook jij maakt nu kans op een toffe prijs! Win één van de 15 horecavouchers t.w.v. €150 euro die jij kunt verzilveren bij één van de Lipton terraswinnaars van Nederland. Zet 3 september in je agenda, want wie weet nemen wij contact met jou op om te vertellen dat je gewonnen hebt.

Lipton Prijzen
Lipton Terras Beker

Stem nog een keer!

De horeca is blij met jouw stem vandaag! Kom je morgen weer stemmen? Je kan namelijk elke dag één keer stemmen op jouw favoriete Lipton terras.

Klik hier om nog een keer te stemmen of scan de QR-code

Actievoorwaarden

Hier vind je de spelregels en actievoorwaarden van deze Actie.