Skip to content

Hét Lipton Terras Van 2022

De afgelopen jaren hebben er flink ingehakt, dus een drankje op het terras heeft er lang niet altijd in gezeten. Hierdoor hebben veel horeca eigenaren, nieuwe en bestaande, niet kunnen investeren in hun geliefde zaak. Om de horeca te vieren kwam Lipton Ice Tea dit jaar met de activatie ‘Hét Lipton Terras van 2022’. Een solidaire campagne waarbij Lipton horecaeigenaren en consumenten kans konden maken op een investering in de fantastische horeca gelegenheden die Nederland te bieden heeft. 

 

Lipton Terras Beker

De actie

Hoe werd het favoriete Lipton terras van 2022 gekozen? Dankzij jou! Lipton liefhebbers konden vanaf de start van het terrasseizoen t/m 1 september 2022 stemmen op Hét Lipton Terras van 2022. Je kon 1 stem per dag uitbrengen. Scannen deed je door de QR-code op de lipton Ice Tea producten te scannen.

Prijzen

De ondernemer met de meeste stemmen mag zichzelf Hét Lipton terras van 2022 noemen. Naast de eervolle titel, ontvingen de winnaars ook het bedrag van maar liefst €100.000 euro! De nummer 2 en 3 van Nederland ontvingen respectievelijk €50.000 en €30.000 euro. Ook consumenten maakten kans op een van de 15 horecavouchers t.w.v. €150, om te spenderen bij een van de Lipton terraswinnaars.

Lipton Prijzen
Lipton Terras Beker

De winnaars

De titel van Hét Lipton Terras van 2022 werd uitgereikt aan Eeterij ‘t Wagenhuis uit Nieuw-Vossemeer! Op de tweede plaats eindigde Grand Café De Dominee uit Oldenzaal en belandde Strandpaviljoen Pier 7 uit Vlissingen op de derde plaats. Onder het genot van een DJ en een drankje, vierden de ondernemers gezamelijk de overwinning. Naast de nationale winnaars, waren er ook 12 regionale winnaars die allemaal €10.000 ontvingen. Benieuwd wie dit zijn? Scroll dan verder naar beneden.

De nationale winnaars

1e plaats met €100.000 : Eeterij ‘t Wagenhuis

2e plaats met €50.000: Grand Café de Dominee

3e plaats met €30.000 : Strandpaviljoen Pier 7

Regionale Winnaar 1

De regionale winnaars

Drenthe - Lunchroom La Brochette
Flevoland - Pannenkoekenhuis Hans en Grietje
Friesland - Brongers Cafetaria Zus & Zo
Gelderland - Zeumeren Watersport
Groningen - De Rode Loper
Limburg - Terras Maasoever

Noord-Brabant - Eeterij ’t Wagenhuis
Noord-Holland - Oranje Buiten
Overijssel - Grand Cafe De Dominee
Utrecht - Restaurant 't Lieve Vrouwtje
Zeeland - Zandpaviljoen Pier 7
Zuid-Holland - ’t Boothuys

Regionale Winnaar 1