Skip to content
Video Hero Banner

FESTIVALS

Ieder jaar is Lipton Ice Tea te vinden op meer dan 250 verschillende events waaronder de vetste festivals van Nederland. Hier kan iedereen genieten een heerlijk verfrissende ijsthee. Naast het hydrateren van alle losgaande feest-gangers, staat Lipton Ice Tea ook op een aantal festivals met de enige echte Lipton Club! Hier kun je van alles beleven waar jij op een festival naar op zoek bent. Benieuwd geworden? Kijk dan het bovenstaande filmpje en scroll verder!

LIPTON CLUB:
COME MEET US AT SUNSET

3e etage

De Lipton Club bestaat uit drie verdiepingen waar telkens iets nieuws te beleven is. Zo nodigt ons dakterras jou en jouw vrienden uit om ultiem te genieten van een lekkere Lipton cocktail. Met het zonnetje op je bol, uitkijkend over het festival terrein kan je het geweldige gevoel van samen zijn pas echt op je in laten zinken! Dit is bovendien de uitgewezen plek om de zonsondergang te checken. 

Meet us at Sunset
Daag jouw vrienden uit

Daag jouw vrienden uit!

2e etage

Genoeg zon gepakt? Neem dan de trap naar beneden en zet je drankje even neer. Hier worden fanatieke potjes beerpong, tafeltennis of XL tafelvoetbal gespeeld. Kijk om je heen, kies zorgvuldig een tegenstander en laat je skills zien.

COCKTAILS & DANSEN

1ste etage

De begane grond is jouw place to be als je komt om te dansen. Met onze kennis van de festival scene, zorgt Lipton Ice Tea er voor dat er DJ’s zijn die de boel op stelten zetten. Disco, house, techno, UK garage en ga zo maar door zijn allemaal hier te vinden. Kom langs om hier nog een uurtje na zonsondergang door te feesten!

Cocktails en dansen

Waar kan je Lipton ICE TEA vinden?

De Lipton Club heeft ook een kleiner zusje die net zo gezellig is: De Lipton Spot. De Lipton Club of Lipton Spots zijn te vinden op de volgende locaties: